Aspergetijd

Het voorjaar is aspergetijd.

Asperges ook wel het “witte goud”genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes eigengemaakte boerenham. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook. De beenham wordt in eigen worstmakerij geproduceerd.
Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld een Pinot Blanc uit de Elsace. Dan pas komt dit “witte goud”goed tot zijn recht.

Wisselend in ons asperge assortiment

  • Aspergesoep
  • Aspergepaté
  • Asperge-beenham schotel
  • Diverse eigengemaakte hammen
  • Aspergevink
  • Kipfilet met aspergevink
  • Mini aspergequiche
  • Kalfs aspergeburger




Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.