Even voorstellen...

Mogen wij u voorstellen aan ons team! 

Ferry is samen met Erwin de eigenaar van slagerij van Meurs.
Ferry is veel op het dorp (Kaagjesland) te vinden, waar hij zich op maandag bezighoudt met slachten. Dinsdag wordt het geslachte vlees uitgesneden en winkelklaar gemaakt. Op woensdag en donderdag wordt er worst gemaakt, gekookt, gerookt, verpakt enz. In het weekend is Ferry in de winkel te vinden waar hij de toonbank vol snijdt, en alles wat er verder mag worden afgesneden voor klanten, bestellingen enz.

Erwin is samen met Ferry de eigenaar van slagerij van Meurs.
Hij is 6 dagen per week in de winkel te vinden en houdt zich bezig met het reilen en zeilen in de winkel, hij zorgt voor alle grillproducten en zorgt dat alle ingrediënten voor alles wat in de winkel gemaakt wordt, denk aan de maaltijden, barbecue producten, vlugklaar producten voldoende en op tijd op voorraad zijn.

Wouter is 1 à 2 dagen per week te vinden in de uitsnijderij en worstmakerij bij Ferry om het geslachte rund- en varkensvlees winkelklaar te maken en wekelijks het steeds groter wordende assortiment vleeswaren, verschillende worstsoorten, ham, rookvlees, enz te maken.

Linda werkt 3 dagen per week bij ons en zet zich helemaal in voor het bereiden van de maaltijden, ze maakt de quiches, gevulde broden, salades, stoofpotten en stamppotten. Vooral in het weekend is Linda ook achter de toonbank te vinden. 

Bas is een aanvulling op het team. Hij volgt op het SVO 4 dagen per week de opleiding generation food en is geïnteresseerd in alles wat met eten te maken heeft.
Bas helpt op vrijdag met het maken van de vlugklaar producten en vult aan in de toonbank. Ook is hij achter de toonbank te vinden op klanten te helpen.

Danielle is 2 à 3 dagen per week werkzaam bij ons. Ze maakt salades, vlug klaar producten en ze helpt klanten. Ook beoefend ze haar hobby fotografie bij ons ;)

Ilse werkt ook al jaren mee, sinds ze met Ferry is getrouwd. Ze doet veel achter de schermen, zoals het maken van salades en sauzen, de administratie rondom het aan- en afmelden van het vee voor de slachterij. Ook zorgt ze ervoor dat we in de winkel allemaal dagelijks schone jassen en schorten kunnen aantrekken. Minimaal 1 dag per week is Ilse in de winkel te vinden. Ook springt ze bij waar nodig.

Mandy heeft jarenlang in de winkel op Kaagjesland gestaan toen deze nog open was, sinds ze kinderen heeft is de winkel op het dorp dicht en nu werkt ze 1 dag per week mee, en valt in waar het nodig is, ook achter de schermen doet Mandy heel veel.

Maaike is een zaterdagmedewerkster, maar ook op doordeweekse dagen is Maaike regelmatig achter de toonbank te vinden. Ze helpt klanten en helpt met het maken  van salades, vlugklaar en barbecue producten.

Ingrid is al jaren onze winkeljuffrouw. Twee dagen (of meer) is ze te vinden achter de toonbank om de klanten te helpen. Ingrid heeft voor alle klanten altijd een gezellig praatje of luisterend oor. Tussen door vult ze bij waar nodig.

Frank is gediplomeerd slager en heeft bij verschillende slagerijen ervaring opgedaan.
Frank verzorgd de vlugklaar specialiteiten, houdt de voorraad op peil, vult zo snel als hij kan de toonbank, helpt en adviseert klanten.

Ronald is gediplomeerd slager, en heeft al ruim 30 jaar ervaring in het slagersvak. Ronald snijdt het vlees, draait het gehakt, maakt verse worst, vlugklaar producten, specialiteiten en natuurlijk helpt Ronald ook klanten.

Corina werkt van jongs af aan mee in het familiebedrijf dat eerst van haar ouders was en nu van haar broers. Zowel in de winkel als achter de schermen waar ook altijd heel veel werk is.

Nina is na haar afgeronde opleiding op de hotelschool iets totaal anders gaan doen. Nu volgt ze op het SVO de opleiding productiemedewerkster en leert uitsnijden, alle vlees delen herkennen en winkel klaar maken en worst maken bij Ferry op het dorp. Op zaterdag is Nina in de winkel achter de toonbank te vinden om alles wat ze leert te mogen verkopen.

Anna is één van de jongste medewerksters, zij komt ons ‘s middags uit school en/of op zaterdag helpen. Ze voorziet de rook-, knak- of barbecue worsten van een etiket, schept salades uit, helpt met de vaat en steeds vaker zal ze ook achter de toonbank te vinden zijn om (te leren) klanten te helpen.

Hendrina is (bijna) fulltime medewerkster. Ze zorgt ervoor dat uw bestelling op tijd klaar staat, ze helpt klanten, helpt Linda in de keuken, vult aan waar nodig en is en blijft altijd rustig en relaxed.

Carlijn is één van de jongste medewerksters, zij komt ons ‘s middags uit school en/of op zaterdag helpen. Ze voorziet de rook-, knak- of barbecue worsten van een etiket, schept salades uit, helpt met de vaat en steeds vaker zal Carlijn ook achter de toonbank te vinden zijn om (te leren) klanten te helpen.


Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.